Free Writing Samples Of Essays That Need Editing How To Write And Guest On Wedding Invitation Cover Letter Shelving Assistant Manager Artist Cover Letter To Gallery Example Snowball Earth Book Review 2003 Dodge Durango Front Drive Shaft Cv Joint

Vi utvider tilbudet for Ullr Ung 2022 rando/frikjøringsgruppa med nytt krydder og innhold. Nå starter oppturen!

Fjorårets pilotgruppe var en suksess, og nå vil vi gi flere muligheten til å delta i Ullr Ung. I år blir det 2 grupper og minst en fjelltur med mye læring og skiglede.

Målsettingen er å ha et aktivitetstilbud til barn som i ungdomsårene ikke har en spesifikk idrett de driver med, eller som et tillegg til organisert idrett. Uansett skal dette skal være et pusterom i hverdagen.

For å ferdes i bratt og ulendt terreng kreves innsikt og erfaring. Gjennom Ullr Ung ønsker vi å gi deltagerne en verktøykasse med kunnskap som skal kunne hjelpe dem å ta bedre avgjørelser, samt å få ferdigheter til å mestre terreng og vett til å vurdere det.

Som ledere er vi så heldige å ha fått med oss Amie Helstad og Kristin Ulven Jørgensen som begge er utdannet til naturveiledere etter Trygg av Natur-metoden. De har også ang erfaring både som frikjørere samt med å jobbe med ungdom.

Tilbudet er for ungdom født 2006-2008. Vi åpner for 2 grupper à 10 stk på mandager.

Gruppe 1 – har lite eller ingen erfaring med randonnee/frikjøring og har middels gode ferdigheter på ski.

Gruppe 2 – har erfaring med rando/frikjøring, har gode skitekniske ferdigheter på ski

Vi bruker toppturutstyr, med mulighet for løs hæl og feller. For de som ikke har tilgang på dette, har klubben 8 sett til utlån.

Vi har også et spesialtilbud gjennom det norske skimerket Stereo Skis. Send mail til amie@1fotibakken.no dersom du ønsker å kjøpe eller låne utstyr. (Forutsetter at du er påmeldt Ullr Ung 2022)

Påmelding skjer her

Vi vil sette sammen gruppene etter informasjonen dere legger inn ved påmelding.

Treningene gjennomføres over 10 ganger med oppstart 10 januar (ingen trening i vinterferien uke 8).
Gruppe 1: Mandag 18:00 – 19:30
Gruppe 2: Mandag 19:45 – 21:15

Det vil også arrangeres minst en fjelltur i løpet av vinteren.

Ved spørsmål send en epost til amie@1fotibakken.no

Vi gleder oss til mange fine skiøyeblikk sammen!

Påmelding for 2022 er lukket

Innmelding i klubben gjøres her (videresender til innmeldingsside på Spond) og kan gjøres når som helst. Dere vil da betale medlemsavgift for 2022, og motta all informasjon for kommende vinters trening. (Medlemskontingenten dekker også forsikring via NIF og er mao. obligatorisk for å delta på...