On Error Resume Next Visual Basic 6 0 Silver Dollar Stock Club Portfolio Summary Second Grade Book Reviews Effective Audit Report Writing Pdf Essay About Supervision What Goes On A College Student Resume

Påmelding 2022 – åpner i november 2021

Innmelding i klubben gjøres her (videresender til innmeldingsside på Spond) og kan gjøres når som helst. Dere vil da betale medlemsavgift for 2022, og motta all informasjon for kommende vinters trening. I vinter arrangerer vi treninger for barn fra 3.-10. klasse (2006-2013).

Som alltid er det skiglede vi fokuserer på. Vi må også presisere at dette ikke er en “skiskole” og at barna må ha et visst mestringsnivå for å melde seg på trening. Dvs de må kunne stå på ski.

Vi returnerer med nøyaktige treningstider for de forskjellige aldersgruppene. Det som er sikkert er at treningen har oppmøte i Wyllerløypa hver onsdag med i januar, og at vi trener 10 onsdager i løpet av vinteren (det er for øvrig ikke trening i vinterferien). Treningene vil starte kl. 18.00 for de yngste og avsluttes senest 21.30 for de eldste. Kursavgiften er 1.500 kr pr barn. Utover dette tilkommer medlemskap i klubben på 500 kr (enkeltmedlemskap og familiemedlemskap har samme pris). Heiskort må man besørge selv.

Kommende vinter blir det noe mer begrenset antall deltakere enn tidligere, så vær rask med påmeldingen når den åpner!