Esl Research Proposal Ghostwriters Services For Masters Xxxholic Summary Comparative Essay From Perspective Rethinking Scriptures Apa Dissertation List Of Figures And Tables edf8329we

Påmelding for 2022 er lukket

Innmelding i klubben gjøres her (videresender til innmeldingsside på Spond) og kan gjøres når som helst. Dere vil da betale medlemsavgift for 2022, og motta all informasjon for kommende vinters trening. (Medlemskontingenten dekker også forsikring via NIF og er mao. obligatorisk for å delta på trening). I vinter arrangerer vi treninger for barn fra 3.-10. klasse (2006-2013).

Som alltid er det skiglede vi fokuserer på. Vi må også presisere at dette ikke er en “skiskole” og at barna må ha et visst mestringsnivå for å melde seg på trening. Dvs de må kunne stå på ski.

Treningen starter onsdag 12. januar og har oppmøte i Wyllerløypa hver onsdag frem til 23. mars (det er for øvrig ikke trening i vinterferien). Treningene vil starte kl. 18.00 for de yngste og avsluttes senest 21.30 for de eldste. Kursavgiften er 1.500 kr pr barn. Utover dette tilkommer medlemskap i klubben på 500 kr (enkeltmedlemskap og familiemedlemskap har samme pris). Vennligst bemerk at man må besørge heiskort selv.

Vel møtt!